diumenge, 7 de desembre del 2008

www.edu3.cat




















L'altre dia a classe, els meus companys van fer una exposició sobre la web www.edu3.cat.
Aquesta pàgina em va semblar molt interessant, ja que no coneixia el contingut que introduïa.

L'Edu3.cat és una web a la que pot accedir-hi tothom, és a dir, no només les persones que pertanyin a la comunitat educativa. Això sí, només podran pujar els vídeos, aquells que estiguin registrats i que siguin mestres. Els altres només es limitaran a veure les propostes penjades.

Els vídeos estan dividits per temes didàctics, com per exemple, per curs i/o per matèries. Així, des del buscador pots cercar directament els vídeos de l'àrea educativa que desitjis.

Aquest mitjà ajuda a que des de casa els nens puguin aprendre a través del llenguatge audiovisual i impulsen l'ús de la televisió i la ràdio com a eines d'educació. A més, és un recurs que serveix de suport pel mestre alhora de complementar o ampliar coneixements. ensenyar matèria als seus alumnes.

En el vídeo següent, tret del portal www.edu3.cat, tenim un exemple de com un grup de sisè del CEIP Drassanes de Barcelona ens mostra una experiència col·laborativa. Es tracta d'una sessió on s'inicia el Projecte WikiXer. L'alumnat cerca informació textual i gràfica dels conceptes què prèviament s'han acordat. Vídeo


Us animo a que entreu i investigue-ho sobre el portal!