dissabte, 4 d’octubre del 2008

Eines google

Durant les classes de Noves Tecnologies, d'aquesta setmana, hem treballat amb el serveis que ens pot oferir el servidor Google. Concretament hem après a utilitzar aquest blog, hem construit un bloc de notes i el programa de documents de Google.

A continuació, explicaré més detalladament aquests serveis:


Notebook o Bloc de notes

Consisteix en un bloc personal, en el qual pots tenir arxivada aquella informació necessària, com pot ser informació concreta per realitzar un treball, notícies, pàgines webs preferides,etc. I que es pugui guardar en línia a través d'internet.

Aquest fet, ens dóna la possibilitat de treballar en diferents ordinadors, sense que es perdi la informació anterior.


A més t'ofereix la possibilitat de tenir diversos blocs segons el tema que hi vulguis tractar, com per exemple, un bloc personal, un altre de oci, de les activitats de classe... Pots acompanyar la informació amb fotografies, colors, comentaris, etiquetes,etc.



Finalment, dir que és una eina
que ens ajuda a gestionar la informació amb altres membres, ja que, ens permet compartir el bloc amb els usuaris que tu desitgis.

Documents de google


És un servei que ens ofereix Google, el qual ens permet treballar amb documents de text, fulls de càlcul, presentacions amb power point i poder realitzar formularis amb diverses respostes. I tot això ho pots fer a travès d'internet, és a dir, pots treballar des de qualsevol ordinador.






Com en el servei anterior també t'ofereix la possibilitat de compartir carpetes, així en un mateix document tots els usuaris del grup poden afegir continguts a un sol document.